Projektas „Pasivaikščiojimai po Ukmergę 690 “

Birželio 15d. Antano Smetonos gimnazijos mokiniai su dalykų mokytojais vykdė projektinės veiklos „Pasivaikščiojimai po Ukmergę 690“ pristatymus. Geografijos mokytojos Dalios Vaičiūnienės vadovaujami mokiniai pakvietė 6-8 klasių progimnazijų komandas „užsidėti geografinius akinius“ ir dalyvauti geografinio tako konkurse. Konkurse dalyvavo Šilo, Senamiesčio, Siesikų, Užupio progimnazijų ir Želvos gimnazijos mokiniai. Gimnazistai paruošė komandoms emblemas, geografines užuominas, geografinių stotelių užduotis. Mokiniai sudarė mišrias komandas. Išsinagrinėję miesto planą ir išsiaiškinę užuominas, turėjo surasti geografines stoteles ir jose atlikti užduotis.

Konkursas neprailgo. Dalyviai apdovanoti gimnazistų paruoštais diplomais ir padėkomis. Taip pat didelė padėka rėmėjams „Antonio pizza“ ir „Fokus pizza“, jų dėka visi dalyviai buvo pavaišinti picomis, o mokytojos gavo dovanėles - magnetukus, kuriuos skyrė „Surink Lietuvą“ projekto vadovė Lina Baublienė.

Visų Projektinių veiklų kaleidoskopą galite apžvelgti čia:

https://padlet.com/asgmuziejus/pasivaik-iojimai-po-ukmerg-2023-ws56ma0sgyfdqmka?fbclid=IwAR1Vu46zWkf4W0HF6tus0MFa1EJfYLp5CM1ilvP3UjvZbjSh7LTHSaxrTK8

Antonio pizza

Fokus Pica Ukmergė

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos