Gimnazijos bendruomenės šventė

  • Paskelbė : Adolfas Girdžiūna
  • Paskelbta: 2024-05-27
  • Kategorija: Renginiai

„Galim daug ką, pasieksim viską – paukščių taką, minties gelmes“ (Gimnazijos himnas ). Kaip ir kiekvieną pavasarį, mokslo metams artėjant prie pabaigos, jau esame pasimatavę, ką pasiekėme per šiuos mokslo metus, kas mums pavyko, kas džiugina, kuo didžiuojamės. Ateina laikas, kai svarbu sustoti, pasidžiaugti, padėkoti. Vakaro metu pasveikinti gimnazistai, kurie savo pasiekimais olimpiadose ir konkursuose garsina gimnazijos vardą, padėkota mokytojoms - Audronei Mockienei, Elvyrai Kriaučiūnienei, Zitai Markauskienei, Daliai Vaičiūnienei, Almai Kubrakovienei, Daivai Sinkevičienei, Vilijai Rutkauskienei, Snaiguolei Pocienei, Justinai Požerskienei, Editai Pečiulienei -, kurių mokinių pasiekimai olimpiadose, konkursuose, varžybose buvo įvertinti šalies mastu. O visiems gimnazijos mokytojams už gebėjimą įkvėpti mokinius siekti aukštų tikslų, už kantrybę ir rūpestį, padedantį įveikti iššūkius ir sunkumus, abiturientas Rusnius padovanojo dainą. Ačiū tarta gimnazistams, šiais mokslo metais atstovavusiems gimnazijai Ukmergės rajono bendrojo ugdymo mokyklų sporto žaidynėse ir pelniusiems pirmąsias vietas, vienuolikos gimnazistų iniciatyva susibūrusios krepšinio komandos nariams.

Dėkota tėveliams, socialiniams partneriams už paramą gimnazijoje vykstančioms veikloms: Astai Matukienei, Daivai Varžgalienei, Viktorijai Zubrickienei, Ingai Kaselienei, Artūrui Dailidėnui, Aurelijui Deviatnikovui, Valdui Mikalajūnui, Povilui Ušinskui, Arnoldui Jonaičiui, Angelei Andrikonienei, Ukmergės Kultūros centrui ir jo direktorei Rasai Graužinienei, buvusiems gimnazistams Karoliui Sakalauskui, Modestui Kazlui, Arnoldui Bakanauskui.

Ypatinga padėka skriejo draugams iš „Ryto“ ugdymo centro. Džiaugiamės bendra pergale Ukmergės rajono savivaldybės organizuotame Inovacijų konkurse - „Hamakų sodo“ idėja jau virsta

realybe.

Padėka visiems šiais mokslo metais draugavusiems su Antano Smetonos gimnazija.

Nuotraukos abiturientės Apolonijos Miglės Monkevičiūtės.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas