ŠOKIŲ ŠĖLSMAS‘24

  • Paskelbė : Adolfas Girdžiūna
  • Paskelbta: 2024-04-24
  • Kategorija: Renginiai

Penktadienio vakarą šokti mėgstantys gimnazistai ir juos palaikantys šeimos nariai bei draugai, rinkosi gimnazijos salėje kasmetiniam renginiui „Šokių šėlsmas“. 13 kartą vykusi šokio šventė, organizuota mokytojos Linos Nefienės, subūrė rekordinį skaičių porų – stebėjome 16 drąsių, energingų, susižavėjimą keliančių pasirodymų. Pertraukėlėse tarp konkursinių šokių pasirodė gimnazistės Brigita, Miglė ir Dorotėja, buvusi gimnazistė Miglė Vaskelaitė bei abiturienčių ketveriukė – Ugnė, Gabija, Milda ir Daiva. Pirmą kartą šventėje buvo renkamas šokių vakaro karalius ir karalienė, jais tapo abiturientai Gabija ir Airidas.

„Šokių šėlsme“ nesivaržoma dėl prizinių vietų, visos poros laimi nominacijas, kurias skiria komisija, šiais metais poras vertino: buvę gimnazistai ir šokėjai Goda Juzėnaitė, Laurynas Lukoševičius ir Miglė Vaskelaitė, renginio rėmėjas, ASSE vadovas Povilas Ušinskas su žmona Dovile, gimnazijos direktorius Adolfas Girdžiūna, pavaduotojos Giedrė ir Justina.

Dėkojame visiems dalyviams, kurie drąsiai žengia ant parketo ir kuria šokio magiją, renginio svečiams – šypsenomis ir plojimais palaikiusiems šokėjus, Tomui ir Andrėjai - renginio vedėjams, Džiugui ir Gustui – už tai, kad renginių garsas ir šviesos visada veikia puikiai.

Dėkojame renginio rėmėjams: Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvo vadovei Angelei Andrikonienei, ASSE vadovui Povilui Ušinskui, Ukmergės kultūros centrui ir jo direktorei Rasai Graužinienei.

Nuotraukos gimnazistės Apolonijos.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos