Pirmosios ponios Dianos Nausėdienės vizitas gimnazijoje

  • Paskelbė : Adolfas Girdžiūna
  • Paskelbta: 2024-03-11
  • Kategorija: Renginiai

Pirmoji ponia Diana Nausėdienė penktadienį lankėsi Ukmergės Antano Smetonos gimnazijoje, kur bendravo su gimnazistais ir mokytojais. Diana Nausėdienė bendravo su gimnazistais, jie klausinėjo apie pirmosios ponios veiklas, pomėgius, globojamus projektus.

„Bendraujant su jumis apima pasididžiavimo jaunąja Lietuvos karta jausmas. Esate labai motyvuoti tiek siekti žinių, tiek įprasminti save kitose veiklose, tokiose kaip savanorystė. Jumyse stipri komandinė dvasia, esate tikra bendruomenė, dėkoju pedagogams už vaikams suteiktus sparnus“, – kalbėjo pirmoji ponia.

D. Nausėdienė padėkojo gimnazijos mokytojams už profesionalumą, kantrybę ir atsidavimą ugdant jaunąją kartą ir rengiant ateities lyderius. Pasak pirmosios ponios, geri mokinių pasiekimai byloja apie ugdymo kokybę ir profesinį mokytojų talentą. „Džiaugiuosi, kad suteikiate vaikams drąsos ir laisvės augti, kuriate gerą socialinę gimnazijos atmosferą“, – kalbėjo D. Nausėdienė.

Kartu su pirmąja ponia D. Nausėdiene į gimnaziją atvyko ir Valstybės pažinimo centro edukatoriai, kurie pakvietė gimnazistus pasitikrinti žinias apie valstybę ir pagrindinius valstybės bruožus žaidžiant „Pažink Lietuvą“ komandinius protmūšius.

Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos informacija

Nuotraukos: Smiltės Dailydėnaitės, Apolonijos Miglės Monkevičiūtės, Jolitos Šlepetienės.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos