Gimtadienio renginys „Už šviesos nešimą...“

  • Paskelbė : Adolfas Girdžiūna
  • Paskelbta: 2023-11-13
  • Kategorija: Renginiai

Gimnazijos gimtadienio renginys „Už šviesos nešimą...“

Gimnazijos 105-ojo jubiliejaus proga, paskatinome ir padėkojome savo bendruomenės nariams - gimnazistams. Gimnazijos vizija, tai ištrauka iš prezidento Antano Smetonos kalbos, pasakytos atidarant šiuos gimnazijos rūmus, 1938 metais - „Ko laukia tauta iš savo jaunimo? Ji laukia, kad tikrai mokytųsi ir auklėtųsi, ir neštų šviesą savo kraštui.“

Už šviesos nešimą vadovaujant klasės savivaldai padėkota klasių seniūnams, mokinių tarybos nariams – už dalyvavimą gimnazijos savivaldoje. Už šviesos nešimą gimnazijos meninėje ir kultūrinėje veikloje padėkota muzikuojantiems, šokantiems, dainuojantiems, renginius vedantiems gimnazistams. Dalyvavusiems olimpiadose ir konkursuose bei pelniusiems ne vieną prizinę vietą padėkota už šviesos nešimą akademinėje veikloje. Taip pat, mokomųjų bendrovių kūrėjams – už nešamą šviesą mokomųjų bendrovių veikloje.

Renginyje Ic klasės gimnazistai bendruomenę sveikino lietuvių kalbos ir literatūros mokytojos Vitalijos parengta kompozicija pagal K. Binkio eilėraštį „Vėjavaikis“, šokių mokytojos Linos šokėjai atliko energingą šokį, o muzikos mokytojos Jūratės ansambliečiai dainų apie jaunystę popuri. Neabejotinai, daugiausiai dėmesio sulaukė renginio pradžioje mokytojų atlikta daina.

Sulaukėme ir svečių, dėkojame kaimynams iš Jono Basanavičiaus gimnazijos, kurie atvyko pasveikinti mūsų bendruomenės gimnazijos 105-ojo jubiliejaus proga.

Penktadienio vakaras buvo skirtas gimnazijos absolventams. Kvietėme buvusius gimnazistus apsilankyti gimnazijoje, pasivaikščioti, pasimatyti su mokytojais ir auklėtojais, paskanauti šventinio torto. Džiaugėmės Jūsų gausiu būriu, dovanotomis šypsenomis, apkabinimais, gėlėmis. Juk gimnazija – namai, net jeigu šiuo metu ir nebūnate su mumis, vis tiek esate jos dalis. Iki kitų susitikimų!

Dalinamės renginio akimirkomis, kurias užfiksavo mokytoja Jolita, gimnazijos direktorius ir gimnazistė Apolonija.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos