Diena turtinga prasmingais susitikimais

  • Paskelbė : Adolfas Girdžiūna
  • Paskelbta: 2022-12-07
  • Kategorija: Renginiai

2022 m. gruodžio 7 d. buvo turtinga prasmingais susitikimais

Keliaudamas aplink pasaulį, aplankęs Antarktidos, Pietų ir Šiaurės Amerikos žemynus, gruodžio 7 dieną keliautojas, fotografas Audrius Sutkus apsilankė UASG. Susitikimo su mokiniais metu pasakojo apie Aliaską, apie šiaurės gamtą, gyvenimo ypatumus. Po Naujųjų Metų svečias ruošiasi aplankyti Afriką, vėliau Aziją ir Australiją. Linkime kuo didžiausios sėkmės ir dėkojame už įdomų ir naudingą pasidalinimą įspūdžiais. Už šį susitikimą dėkojame fizinio ugdymo mokytojui Kastyčiui.

UASG lankėsi geriausios metų negrožinės knygos „1940. Paskutinė Lietuvos vasara“ autorius, Vilniaus universiteto istorijos fakulteto dėstytojas dr. Norbertas Černiauskas. Susitikimų su III-IV klasių gimnazistais metu autorius papasakojo apie knygos atsiradimo istoriją, kelią nuo idėjos iki įgyvendinimo. Dėkojame gimnazijos karjeros specialistei Justinai Požerskienei už šį susitikimą.

Socialiniame tinkle atsitiktinai perskaityti posmai subrandino mintį pasikviesti jų autorių į svečius. Į su susitikimą su jaunuoju rašytoju Eimantu atėjo rašymu, poezija besidomintys gimnazistai. Eimantasowl pasakojo apie tai, kad jo kelias prasidėjo nuo dienoraščio rašymo, o po keleto metų kažkada užrašytos mintys nugulė į knygą “Mylėti”. Eimantasowl pastiprino rašančius, kuriančius gimnazistus nesustoti, nebijoti dalintis savo kūryba. Už šį susitikimą dėkojame direktoriaus pavaduotojai ugdymui Justinai Darulienei

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos