Knygų skaitymo būrelis

  • Paskelbė : Adolfas Girdžiūna
  • Paskelbta: 2022-12-10
  • Kategorija: Didžiuojamės

Šiais mokslo metais gimnazijoje įsikūrė pirmasis knygų skaitymo būrelis, kurio dalyvės kartu skaito, dalinasi ne tik knygomis, skaitomų knygų įžvalgomis, bet ir gyvenimiškais patarimais. Susitikimų metu prie puodelio arbatos mokosi išreikšti mintis, skatina viena kitą skaityti knygas, išsakyti savo nuomonę, analizuoti, kritiškai vertinti.

Naujojo būrelio iniciatyvą ir veiklą pradėjusi pirmos klasės mokinė Ugnė Bernikovič dalinasi savo mintimis ir įspūdžiais:

“Visada buvau knygų skaitytoja. Retai kada mane sutiksite be knygos kuprinėje. Įkurti tokį žmonių ratelį svajojau jau ilgą laiką. Dėkoju karjeros specialistei Justinai Požerskienei, kuri žengė pirmą žingsnį patvirtindama mano norus ir siūlydama šią veiklą įgyvendinti gimnazijoje. Nemaniau, jog į tai atsilieps ir prisijungs tiek daug mokinių, norinčių kartu skaityti, dalintis savo mintimis apie knygas. Drąsiai galiu teigti, kad susikūrusiame būrelyje atradome bendraminčių. Dauguma pritarė, kad tokio būrelio gimnazijoje jau seniai reikėjo!”

Ugnė ir toliau kviečia visus skaitančius ir neabejingus knygai prisijungti! Susitikimai vyksta kas antrą ketvirtadienį gimnazijos skaitykloje. Dėl tikslesnės informacijos kreipkitės į Ugnę arba į Justiną. Visi esate laukiami!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos