Brandos atestatų įteikimo šventė

  • Paskelbė : Adolfas Girdžiūna
  • Paskelbta: 2021-08-02
  • Kategorija: Renginiai

Liepos 30 d. Ukmergės Antano Smetonos gimnazijos abiturientai oficialiai atsisveikino su mokyklos suolu ir atvertė naują gyvenimo lapą. Ukmergės kultūros centro salėje gimnaziją šiemet baigusiems 90 gimnazistų iškilmingai įteikti brandos atestatai bei kiti apdovanojimai.

Šių metų abiturientų klasių auklėtojos buvo: IVa – Daiva Sinkevičienė,  IVb – Rasa Mogenienė,  IVc – Dalia Vaičiūnienė.

10 gimnazistų valstybinių brandos egzaminų darbai įvertinti aukščiausiu -100 balų įvertinimu: 3 šimtukai iš biologijos, 4 – iš anglų kalbos, 1 - lietuvių kalbos ir literatūros, 1 – informacinių technologijų, 1 – matematikos. Tris šimtukus gavo Barbora Kriaučiūnaitė, po du šimtukus gavo Paulius Savickas ir Aistė Kisieliūtė. Mokiniai surinkę šimtukus į gimnazija mokytis atėjo iš Ukmergės Dukstynos ir Ukmergės Užupio pagrindinių mokyklų, Ukmergės "Šilo" ir Ukmergės Senamiesčio progimnazijų.

Mokyklos baigimo proga abiturientus pasveikino Ukmergės rajono savivaldybės mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė bei administracijos direktorius Darius Varnas ir palinkėjo jaunuoliams drąsiai keliauti į kitą gyvenimo etapą.

Į abiturientų šventę atvykęs Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Švietimo akademijos kanclerio pavaduotojas prof. dr. Algirdas Raslanas tarė trumpą sveikinimo žodį ir pasveikino abiturientę Augustiną Kerulytę, planuojančią pasirinkti pedagogikos studijas.

Dėkojame Antano Smetonos gimnazijos mokytojams, tėveliams, draugams ir visiems, padėjusiems šios laidos abiturientams eiti užsibrėžtu keliu.

Dainiaus Vyto nuotraukos

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos